Testvérek és Montessori - szeretet egy életen át

4.500Ft8.000Ft

Törlés

Leírás

Szeretnél felkészülni a tesó érkezésére? Jó lenne tudni, hogyan kerüld el a civakodást? Tesóféltékenységgel küzdötök és eszköztelennek érzed magatokat? Bántják egymást a gyermekeid?

Ne ess kétségbe, van megoldás!

Rajtuk múlik, milyen tesók lesznek, de a te Szülőként javítani és rontani is tudsz rajta.

MIÉRT HASZNOS NEKED EZ A WORKSHOP?

A Testvérek és Montessori workshopon a tesóvárástól a konfliktusok kezeléséig végignézzük a testvérkapcsolatok folyamatait.

Megtudhatod, hogyan készítsd elő a terepet a kistesó érkezésére és végigvesszük, hogyan készítsd fel a nagytesót.

Megmutatjuk, mi zajlik gyermekedben egy-egy konfliktus megélésekor, s eszközöket kapsz a kezedbe a szeretetteljes és hatékony konfliktuskezeléshez.

Megbeszéljük, milyen hibákat érdemes elkerülnöd és helyettük mik a célravezetőbb eszközök, s gyakorlatban azonnal alkalmazható eszközöket adunk a kezedbe helyettük.

BÓNUSZ: Az esemény egy részében esetfeldolgozáson keresztül nézzük meg a megolókulcsok gyakorlati alkalmazását. Akár a TE szituációidat is feldolgozhatjuk és kidolgozhatjuk együtt a megoldó stratégiát, ha elmeséled nekünk az eseményen!

Az eseményt 0-6 éves gyermekek szüleinek ajánljuk, az itt elsajátított módszerek maximum hat év korkülönbséggel született gyermekeknél alkalmazhatók eredményesen.

Milyen információ lesz elérhető az esemény után?

Pontosan tudjuk, milyen kiszámíthatatlan az élet egy kisgyermek mellett! Éppen ezért minden elhangzott információt megkapsz, hogy kézzel foghatóan tudd használni és beépíteni a mindennapokba a megoldókulcsaidat. Az elméleti anyagot írásos formában adjuk át neked, hogy újra és újra átlapozhasd és átismételhesd az elhangzottakat. A workhop videós anyagát pedig két hétig visszanézheted!

MELYIK WORKSHOP KAPCSOLÓDIK HOZZÁ?

Az itt kapott módszereket még hatékonyabban alkalmazhatod, ha részt veszel a Határszabás és önállóságra nevelés workshopunkon.

Alapozó eseményeink közül a Montessori Szülőknek workshopot ajánljuk, a kistesóval pedig várunk szeretettel Montessori és az első év eseményünkre.

További információk

Válassz időpontot

09.28., kedd 21:00-22:30, 11.02., kedd, 20:30-22:00, 12.07., kedd, 20:30-22:00

Jegytípus

Normál (1 fő), Páros (2 fő)