Készleten

Testvérek és Montessori – szeretet egy életen át

7.990Ft

Leírás

Szeretnél felkészülni a tesó érkezésére? Jó lenne tudni, hogyan kerüld el a civakodást? Tesóféltékenységgel küzdötök és eszköztelennek érzed magatokat? Bántják egymást a gyermekeid?

Ne ess kétségbe, van megoldás!

Rajtuk múlik, milyen tesók lesznek, de te szülőként javítani és rontani is tudsz rajta.

MIÉRT HASZNOS NEKED EZ A WORKSHOP?

A Testvérek és Montessori workshopon a tesóvárástól a konfliktusok kezeléséig végignézzük a testvérkapcsolatok folyamatait.

Megtudhatod, hogyan készítsd elő a terepet a kistesó érkezésére és végigvesszük, hogyan készítsd fel a nagytesót Montessori szemléletében.

Megmutatjuk, mi zajlik gyermekedben egy-egy konfliktus megélésekor, s eszközöket kapsz a kezedbe a szeretetteljes és hatékony konfliktuskezeléshez a Pozitív Fegyelmezés eszköztárán keresztül.

Megbeszéljük, milyen hibákat érdemes elkerülnöd és helyettük mik a célravezetőbb eszközök, s gyakorlatban azonnal alkalmazható eszközöket adunk a kezedbe helyettük.

BÓNUSZ: Az esemény egy részében esetfeldolgozáson keresztül nézzük meg a megolókulcsok gyakorlati alkalmazását. Akár a TE szituációidat is feldolgozhatjuk és kidolgozhatjuk együtt a megoldó stratégiát, ha elmeséled nekünk az eseményen!

Az eseményt 0-6 éves gyermekek szüleinek ajánljuk, az itt elsajátított módszerek maximum hat év korkülönbséggel született gyermekeknél alkalmazhatók eredményesen.

Workshop vezetők:

Kepes-Végh Júlia, Pozitív Fegyelmezés Szülőoktató

B Szirtes Dóra, Montessori Pedagógus, az ÖsztönAnyu alapítója

Milyen információ lesz elérhető az esemény előtt és után?

Pontosan tudjuk, milyen kiszámíthatatlan az élet egy kisgyermek mellett! Éppen ezért a workshop előtti héten, online, egy tanulószoba felületen adjuk át neked a téma anyagát, hogy feldolgozhasd az esemény előtt. Ez az anyag korlátnaul elérhető marad számodra a workshop után is, hogy újra és újra átnézhesd. A workhop videós anyagát pedig három napig visszanézheted!

MELYIK WORKSHOP KAPCSOLÓDIK HOZZÁ?

Az itt kapott módszereket még hatékonyabban alkalmazhatod, ha részt veszel a Határszabás és önállóságra nevelés workshopunkon.

Ha pedig szeretnél jobban elmélyülni a Pozitív Fegyelmezés eszköztárában, várunk szeretettel Pozitív Fegyelmezés Szülőtréningre!

Hogy kézzel foghatóan tudd használni és beépíteni a mindennapokba a megoldókulcsaidat, majd fenntarthatóvá tenni, a workshop után jelentkezhetsz 5 hetes megvalósító csoportunkba!

Nem találtál megfelelő dátumot a workshopokra? Gyere el egyéni konzultációra egy számodra is megfelelő időpontban!

„Sikerült végighallgatnom a csodás előadást, nagyon sokat tanultam. Igazan élménygazdag volt az Ön előadása stílusa is. Egy percig nem volt nehézkes a koncentráció.
Köszönet érte. „ S. Dóra

„nagyon hasznos volt a múltheti workshop. Sok gondolatot kaptam és a példákon keresztül nagyon élővé váltak az üzenetek, eszközök, szemlélet. Csatlakoztam is a fent megjelölt csoportokhoz és biztosan workshopon is találkozunk még!” K. Judit