Barion Pixel

Testvérek és Montessori – szeretet egy életen át

9.990Ft33.980Ft

Leírás

Szeretnél felkészülni a tesó érkezésére? Jó lenne tudni, hogyan kerüld el a civakodást? Tesóféltékenységgel küzdötök és eszköztelennek érzed magatokat? Bántják egymást a gyermekeid?

Ne ess kétségbe, van megoldás!

Rajtuk múlik, milyen tesók lesznek, de te szülőként javítani és rontani is tudsz rajta.

MIÉRT HASZNOS NEKED EZ A WORKSHOP?

A Testvérek és Montessori workshopon a tesóvárástól a konfliktusok kezeléséig végignézzük a testvérkapcsolatok folyamatait.

Megtudhatod, hogyan készítsd elő a terepet a kistesó érkezésére és végigvesszük, hogyan készítsd fel a nagytesót Montessori szemléletében.

Megmutatjuk, mi zajlik gyermekedben egy-egy konfliktus megélésekor, s eszközöket kapsz a kezedbe a szeretetteljes és hatékony konfliktuskezeléshez a Pozitív Fegyelmezés eszköztárán keresztül.

Megbeszéljük, milyen hibákat érdemes elkerülnöd és helyettük mik a célravezetőbb eszközök, s gyakorlatban azonnal alkalmazható eszközöket adunk a kezedbe helyettük.

BÓNUSZ: Az esemény egy részében esetfeldolgozáson keresztül nézzük meg a megolókulcsok gyakorlati alkalmazását. Akár a TE szituációidat is feldolgozhatjuk és kidolgozhatjuk együtt a megoldó stratégiát, ha elmeséled nekünk az eseményen!

Az eseményt 0-6 éves gyermekek szüleinek ajánljuk, az itt elsajátított módszerek maximum hat év korkülönbséggel született gyermekeknél alkalmazhatók eredményesen.

Workshop vezetők:

Kepes-Végh Júlia, Pozitív Fegyelmezés Szülőoktató

B Szirtes Dóra, Montessori Pedagógus, az ÖsztönAnyu alapítója

HOGYAN LESZ ELÉRHETŐ SZÁMODRA A TANANYAG?

Pontosan tudjuk, milyen kiszámíthatatlan az élet egy kisgyermek mellett! Éppen ezért jelentkezésed után azonnal, online, egy tanulószoba felületen adjuk át neked a téma anyagát, hogy feldolgozhasd olyan tempóban, ahogy szeretnéd. Ez az anyag korlátnaul elérhető marad számodra, hogy újra és újra átnézhesd, maikor épp szükséged van rá.

A tananyagot folyamatosan frissítjük és bővítjük, ami számodra is elérhető lesz, sőt, értesítünk is róla!

MIKOR LESZ A WORKSHOP?

A témához kapcsolódik workshop isamin egy vagy több alkalommal is részt vehetsz ingyenesen! Ennek legfőbb célja, hogy támogassunk téged a tananyag gyakorlati megvalósításában, hogy feltehesd kérdéseidet vagy feldolgozzuk és megoldókulcsokat találjunk az aktuális problémá(i)dra. Az workhopok videós anyagát minden alkalom után három napig visszanézheted!

Te döntesz arról, hogy mikor és hányszor veszel részt workshopon! Nem kell, hogy az egész tananyagot feldolgozd előtte, azzal foglalkozunk, ami aktuálisan fontos számodra. 5 hetente van időpont, amiről mindig e-mailben tájékoztatlak. A következő időpontjaink:

 • december 11., 21:00
 • január 15., 21:00
 • február 27., 21:00
 • március 19., 21:00

CSATLAKOZZ A MEGVALÓSÍTÓ CSOPORTHOZ IS!

Hogy kézzel foghatóan tudd használni és beépíteni a mindennapokba a megoldókulcsaidat, majd fenntarthatóvá tenni, a tananyag és workshop megvásárlása után jelentkezhetsz 5 hetes megvalósító csoportunkba!

Az öt hét alatt együtt dolgozunk azon, hogy megtaláljuk és megvalósítsuk a gyakorlatban az aktuális problémátok megoldását. Ez idő alatt 0-24 elérhető leszek számodra!

 • együtt, élőben (online) megfogalmazzuk a témát, problémát, amin dolgozni szeretnél
 • megfogalmazzuk a lehetséges megoldókulcsokat, amiket elkezdesz a megbeszéltek szerint alkalmazni
 • beszélgetünk az eredményekről, reakciókról, változásról, amit tapasztalsz
 • folyamatosan hozok tippeket és eszközöket a zárt csoport felületén
 • formáljuk, alakítjuk a megoldókulcsokat, amíg nem működnek 😊
 • az 5 hét végére eléred a célodat, vagy tudod hogyan érd el
 • +1: ha 5 hétnél hamarabb oldódik meg a választott problémád, belekezdhetsz egy újba!

Ennek felülete egy zárt facebook csoport, és négy alkalommal zoom-on is beszélünk élőben.

A csoportban anyatársaiddal és velem (ÖsztönAnyu) dolgozol együtt, 0-24 elérhető leszek számodra! A csoportban annyit osztasz meg magatokról, amennyit szeretnél, nem kerül ki információ semmilyen formában!

MELYIK WORKSHOP KAPCSOLÓDIK HOZZÁ?

Ha aktuális nálatok a határszabás témaköre, akkor érdekelhet a Digitális nevelés workshopunk is.

Nem találtál megfelelő dátumot, vagy egyedül szeretnél dolgozni? Várlak szeretettel egyéni konzultációra, egy számodra is megfelelő időpontban!

„Sikerült végighallgatnom a csodás előadást, nagyon sokat tanultam. Igazan élménygazdag volt az Ön előadása stílusa is. Egy percig nem volt nehézkes a koncentráció.
Köszönet érte. „ S. Dóra

„nagyon hasznos volt a múltheti workshop. Sok gondolatot kaptam és a példákon keresztül nagyon élővé váltak az üzenetek, eszközök, szemlélet. Csatlakoztam is a fent megjelölt csoportokhoz és biztosan workshopon is találkozunk még!” K. Judit