Készleten

Testvérek és Montessori – szeretet egy életen át

7.990Ft

Leírás

Szeretnél felkészülni a tesó érkezésére? Jó lenne tudni, hogyan kerüld el a civakodást? Tesóféltékenységgel küzdötök és eszköztelennek érzed magatokat? Bántják egymást a gyermekeid?

Ne ess kétségbe, van megoldás!

Rajtuk múlik, milyen tesók lesznek, de te szülőként javítani és rontani is tudsz rajta.

MIÉRT HASZNOS NEKED EZ A WORKSHOP?

A Testvérek és Montessori workshopon a tesóvárástól a konfliktusok kezeléséig végignézzük a testvérkapcsolatok folyamatait.

Megtudhatod, hogyan készítsd elő a terepet a kistesó érkezésére és végigvesszük, hogyan készítsd fel a nagytesót Montessori szemléletében.

Megmutatjuk, mi zajlik gyermekedben egy-egy konfliktus megélésekor, s eszközöket kapsz a kezedbe a szeretetteljes és hatékony konfliktuskezeléshez a Pozitív Fegyelmezés eszköztárán keresztül.

Megbeszéljük, milyen hibákat érdemes elkerülnöd és helyettük mik a célravezetőbb eszközök, s gyakorlatban azonnal alkalmazható eszközöket adunk a kezedbe helyettük.

BÓNUSZ: Az esemény egy részében esetfeldolgozáson keresztül nézzük meg a megolókulcsok gyakorlati alkalmazását. Akár a TE szituációidat is feldolgozhatjuk és kidolgozhatjuk együtt a megoldó stratégiát, ha elmeséled nekünk az eseményen!

Az eseményt 0-6 éves gyermekek szüleinek ajánljuk, az itt elsajátított módszerek maximum hat év korkülönbséggel született gyermekeknél alkalmazhatók eredményesen.

Workshop vezetők:

Kepes-Végh Júlia, Pozitív Fegyelmezés Szülőoktató

B Szirtes Dóra, Montessori Pedagógus, az ÖsztönAnyu alapítója

Milyen információ lesz elérhető az esemény után?

Pontosan tudjuk, milyen kiszámíthatatlan az élet egy kisgyermek mellett! Éppen ezért minden elhangzott információt megkapsz, hogy kézzel foghatóan tudd használni és beépíteni a mindennapokba a megoldókulcsaidat. Az elméleti anyagot írásos formában adjuk át neked, hogy újra és újra átlapozhasd és átismételhesd az elhangzottakat. A workhop videós anyagát pedig három napig visszanézheted!

MELYIK WORKSHOP KAPCSOLÓDIK HOZZÁ?

Az itt kapott módszereket még hatékonyabban alkalmazhatod, ha részt veszel a Határszabás és önállóságra nevelés workshopunkon.

Ha pedig szeretnél jobban elmélyülni a Pozitív Fegyelmezés eszköztárában, várunk szeretettel Pozitív Fegyelmezés Szülőtréningre!

Nem találtál megfelelő dátumot a workshopokra? Gyere el egyéni konzultációra egy számodra is megfelelő időpontban!

„Sikerült végighallgatnom a csodás előadást, nagyon sokat tanultam. Igazan élménygazdag volt az Ön előadása stílusa is. Egy percig nem volt nehézkes a koncentráció.
Köszönet érte. „ S. Dóra

„nagyon hasznos volt a múltheti workshop. Sok gondolatot kaptam és a példákon keresztül nagyon élővé váltak az üzenetek, eszközök, szemlélet. Csatlakoztam is a fent megjelölt csoportokhoz és biztosan workshopon is találkozunk még!” K. Judit