Barion Pixel

ÖsztönAnyu Klub

Te is érezted már úgy, hogy összeomlik a mindennapjaitok kártyavára? Amikor összejönnek a dolgok és csak túléled a napokat?

Esetleg az feszít, hogy állandóan ki kell találnod mit csinálj gyermekeddel és félsz, hogy épp lemarad valamiről fejlődésben, mert nem foglalkozol azzal a területtel?

Az idő nem szorít, hanem neked dolgozik, csak érteni kell a nyelvén!

Az ÖsztönAnyu Klub egy közösség, egy mankó a mindennapokban, NEKED!

Az évkört követve találjuk meg a hosszútávú célokat a mindennapokban, és tűzzük ki az apróbb céljainkat is. Lehetőségeket kínálunk tevékenységekre, programokra, nevelési helyzetekre, te pedig eldöntheted, hogy gyermeked életkorának és élethelyzeteteknek megfelelően mit alkalmazol és mit nem.

A klub célja, hogy megtaláld a NEKTEK legmegfelelőbb megoldásokat! Legyen az program, nevelési helyzet kezelése, vagy épp mindennapi teendő gyermekeddel. Iránymutatást kapsz és eszközöket a kezedbe ahhoz, hogy eldönthesd, nektek mi válik be és mi nem.

Amíg az évkörünk céltalan, elaprózódik a sok gyereknevelésbe fektetett munka és energia. Ez az út vezet egyenesen az anyai kiégéshez, vagy épp a sok kiabáláshoz, veszekedéshez, állandó frusztrációhoz. Ezt kerüljük el a klubban!

Együtt mindig könnyebb!

Egy olyan közösség tagja lehetsz, ahol azonos szemléletben nevelünk, megértünk, támogatunk. A csoport ad számodra és megtart, amikor arra van szükséged, és te is adhatsz, amikor épp olyan időszakban vagy, vagy akár megfigyelő is lehetsz, amikor épp az támogat. Te döntöd el, hogy jó neked!

A klub neurodiverz szemléletű, így akkor is várunk, ha úgy érzed már mindent kipróbáltál és semmi sem működött, vagy speciális nevelési igényű gyermeket nevelsz, én magam is atipikus gyermekeket nevelek.

Én is átmentem azon, milyen tanácstalannak, elveszettnek lenni, hibázni vagy tévútra menni. Nem mindig tudtam hogyan alkalmazzam a szakkönyvekben olvasottakat, nem mindig értettem mit miért “kell” úgy csinálni, ahogy. Aztán tanultam, gyakoroltam és meglettek a válaszaim. 15 év óvónői, bölcsődei, család kísérői, és saját gyermeket nevelő tapasztalatot gyűjtöttem össze. Ezt szeretném tovább adni NEKED, hogy zökkenőmentesebb utad lehessen, mint nekem volt.

KINEK AJÁNLOM A KLUBOT?

Neked való ez a klub, ha

NEM NEKED VALÓ A KLUB, HA

  • feladatlapokat keresel
  • folyamatosan le akarod foglalni gyermeked, hogy “csinálhasd a dolgod”
  • irányítani és uralni szeretnéd gyermeked
  • tekintélyelvű módszereket keresel
  • szuperanyu szeretnél lenni és tökéletesen akarsz gyereket nevelni
  • saját céljaid fontosabbak számodra, mint gyermeked igényei

Ha ezeket a célokat szeretnéd megvalósítani, sem neked, sem a közösségnek nem jövedelmező a közös munka ebben az esetben. Engedd el ezt a klubot!

HOGYAN LESZ ELÉRHETŐ SZÁMODRA A KLUB?

Pontosan tudjuk, milyen kiszámíthatatlan az élet egy kisgyermek mellett! Éppen ezért kétféleképpen is támogatunk a mindennapokban:

Online, egy tanulószoba felületen kapsz hozzáférést az aktuális hónap anyagához (az előfizetett hónap első napján), hogy olyan tempóban dolgozhasd fel, ahogy szeretnéd. Ha a következő hónapban is velünk  tartasz, a korábbi hónapok anyaga is elérhető marad számodra! Ha véget ér a tagságod, megszűnik a hozzáférésed a tanulószobához.

Emellett egy zárt facebook csoportban zajlik a mindennapi kommunikáció, ahol együtt dolgozzuk fel az adott hónap aktualitásait, készülünk, ötletelünk, akár élőben is találkozunk és nem utolsó sorban folyamatosan tudsz kérdezni tőlem és anyatársaidtól.