Erdőfürdő tábor - fedezz fel és taníts gyermekszemmel (0-3 éveseknek)

2.500Ft19.990Ft

Törlés

Leírás

Szerettek felfedezni a természetben? Látod, hogy gyermeked érdeklődik? Megismernéd, Montessori hogyan tanít? Szívesen tennéd mindezt anyatársaiddal és hasonló korú gyermekekkel?

Ha csak egyre is igennel válaszoltál, szeretettel várunk 0-3 év közötti gyermeke(i)ddel Montessori szemléletű termeszetjárásunkra, akár minden évszakban!

Vegyetek részt négy napon át (naponta 9-11 óra között) egy vidám, mondókával, énekkel kísért felfedező túrán, ahol indirekt módon: tapasztalás útján mutatjuk meg neked és gyermekednek a természet szépségét!

MIÉRT HASZNOS NEKED EZ A TÁBOR?

Elsődleges célunk a gyermek tanítása, amihez elengedhetetlen, hogy mi magunk is tanuljunk. Anyaként nem csak az erdő, mező, tó útjait, hanem saját nevelési utadat is segítünk bejárni: megmutatjuk gyermeked szemszögét, s a gyakorlatban ismerheted meg az indirekt, játékos tanítás fortélyait, amit életetek minden színterén alkalmazhatsz majd a későbbiekben.

Hogyan épül fel az esemény?

4 napon át, különböző útvonalakon járjuk be az adott területet (Velencén az Agárdi Parkerdőt, Budapesten a Normafát), gyermekeink számára kényelmesen megtehető távlatokban. Minden nap más részletét figyeljük meg a minket körülvevő természetnek, gyermekeink nyelvén szerzünk tapasztalatokat, közben indirekt módon tanítva a hozzá tartozó tudást – melynek módszertanát te is megtanulhatod.

Füzetben követjük és gyűjtjük a tapasztalatokat, amit haza is vihettek emlékként a tábor(ok) végén, emellett más meglepetésekkel is kedveskedünk nektek. Ha minden évszakban eljöttök táborunkba, gyermekednek minden alap tapasztalata és tudása meglesz az évszakok és a természet változásairól, az élet körforgásáról. Ezt a tudást és szemléletet egy életen át viszi majd magával.

A programok mellett minden nap piknikezünk, amihez mi biztosítjuk az egészséges és helyi termesztésű-, készítésű tízórait.

Az ár tartalmazza az összes program költségét, belépő jegyét, valamint tízórait és frissítőt minden résztvevőnek.

MELYIK WORKSHOP KAPCSOLÓDIK HOZZÁ?

Minden héten megrendezésre kerül baba klubunk, ahol egyedi módon nem csak gyermekeink fejlesztésével foglalkozunk, hanem a gyermeknevelés kérdéseiről is beszélgetünk mi, szülők.

Alapozó eseményeinken részletesen megismerheted Montessori módszerét és filozófiáját! Egy éves korig a Montessori és az első év, egy éves kor felett a Montessori Szülőknek eseményünket ajánljuk.

További információk

Jegytípus

családi jegy (maximum két szülő, két gyermek), plusz egy felnőtt, plusz egy gyermek

Válassz időpontot

Agárdi Parkerdő (Velence) október 19.-22. (9:00-11:00), Normafa (Budapest) november 2.-5. (9:00-11:00)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Erdőfürdő tábor – fedezz fel és taníts gyermekszemmel (0-3 éveseknek)” értékelése elsőként