Barion Pixel

ÖsztönAnyu baba klub – Csatlakozz egyedülálló közösségünkhöz!

2.000Ft20.000Ft

Gyermekünknek szüksége van arra, hogy lássa más emberek (felnőttek és gyerekek) viselkedésmintáit, nekünk, édesanyáknak pedig egy közösségre, ahol hasonló élethelyzetben lévőkkel beszélgethetünk. A karantén sokat nehezített a dolgunkon, éppen ezért kiemelten fontos mindannyiunk számára, hogy legyen egy hely, egy közösség, ahol ezt biztosíthatjuk nektek.

Célunk, hogy már egészen kicsi korban a neki legmegfelelőbb környezetben lehessen gyermeked, s TE is! Foglalkozásaink kötetlen formában zajlanak, hogy TI édesanyák (vagy édesapák) egy kicsit megpihenhessetek, feltöltődjetek, s élvezhessétek a hasonló élethelyzetben lévőkkel való beszélgetést. Montessori pedagógiához kapcsolódó területekről merítünk a gyakorlatban rendkívül jól alkalmazható megoldásokat, játékokat, de a klub szellemiségébe észrevétlenül bekúszik a Kapcsolódó Nevelés, a Pozitív Fegyelmezés, a Kötődő Nevelés és az Együttműködő Kommunikáció is.

MIÉRT HASZNOS NEKED A BABA KLUB?

A gyermekek élvezhetik egymás társaságát, dolgozhatnak társas kapcsolataik kialakításán, szociális életük fejlesztésén. Te kézzel fogható válaszokat és gyakorlati megoldásokat kaphatsz nevelési kérdéseidre, aktuális nehézségeitekre. Mindezt egy olyan előkészített környezetben, ahol életkoruknak megfelelő, indirekt módon fejlesztő, Montessori eszközök veszik őket körül.

Montessori szemléletének fontos része a gyermek szabadsága, melyet az előkészített környezetben, a megfelelő szabályok betartásával adunk meg neki. Ha becsatlakozik a közös játékba, ha mással tevékenykedik, épp ugyanúgy fejlődik, tanul. A szabadon választott tevékenység által alakul ki az önfegyelem, a kitartás, a koncentrációkészség.

Foglalkozásainkon

BÓNUSZ: minden alkalomra készülünk témával, de az esemény elején feltesszük a kérdést NEKED: miről szeretnél beszélni? Milyen területeken jönne jól néhány megoldás?

Az eseményt várandósoknak és 0-3 éves gyermekek szüleinek ajánljuk, az itt elsajátított módszerek azonban a gyereknevelés teljes folyamatában hasznosíthatók és alkalmazhatók.

Az esemény résztvevőivel zárt csoportban tartjuk a kapcsolatot, így te is könnyebben nyithatsz társaid felé, ha a foglalkozásokon kívül is találkoznál valakivel.

Helyszíneink: Budapest (Bartók Pagony ), Gárdony (Anna baba boltja)

MELY WORKSHOPOK KAPCSOLÓDNAK HOZZÁ?

Az ÖsztönAnyu baba klub célja a közösségépítés, a hasonló gondolkodású szülők összefogása, s a gyermeknevelés területén minél több hasznos, életszerű megoldókulcs gyakorlati alkalmazásának megismertetése.

Ha várandós vagy, vagy gyermeked egy éves kor alatti, Montessori és az első év alapozó workshopunkat ajánlunk neked a nevelés alapjainak lefektetéséhez.

Ha gyermeked elmúlt egy éves, a Határszabás és önállóságra nevelés alapozó workshopounkat ajánljuk neked!

Ha szeretnél időben felkészülni az életetek következő meghatározó időszakaira, várunk szeretettel tematikus eseményeinken, pl.: Digitális nevelés MontessorivalTestvérek és MontessoriSzobatisztulás MontessorivalHisztikezelés Montessorival