Barion Pixel

Megjelenések

KI40 interjúk

További megjelenések

Anna baba boltja egy különleges hely, ahol anyák és babák egyaránt megpihenhetnek. Ha betérsz, kipróbálhatod és meg is vásárolhatod kézműves termékeimet!

Az Anya-Kapoccsal folyamatosan azon gondolkodunk, mivel támogathatnánk téged a mindennapokban. Ha náluk jársz, biztos olvashatsz tőlem cikket vagy találsz épp futó eseményt.

A Karantanya egy szuper közösség, ahol abban segítünk téged, hogy otthon kreatívkodhass – akkor is, ha nem vagy kreatív típus. Csatlakozz közösségünkhöz, ahol cikkeket olvashatsz tőlem, workshopokon találkozhatunk és videókon segítek Montessori jellegű eszközöket készíteni.

Magyarország egyetlen szakértői csoportja, ahol kizárólag szakértőktől kapsz választ kérdéseidre! Ha olyan területen akad problémád, ahol szívesen hallanál szakértői véleményt (akár orvostól, jogásztól, vagy épp nevelési módszerek szakértőitől) anyatársaknak bevált praktikák helyett, csatlakozz facebook csoportunkhoz és tedd fel kérdésedet! Tőlem Montessori témaköreiben kaphatsz válaszokat.

Czene Orsolya munkásságát érdemes követni! Egy igazi energiabomba, aki folyamatosan új, közösségformáló ötletekkel rukkol elő! A “Vállalkozó Nő Születik” kezdeményezés célja, hogy olyan vállalkozó nők történeteit ismerd meg, akik valóban szívvel-lélekkel működtetik vállalkozásukat, olyan szellemiségben ami nem biztos, hogy átlagosnak mondható. A történetek között olvashatod az ÖsztönAnyu “születését” is.