Digitális nevelés Montessorival – Ebbe nőnek bele, de ne függjenek tőle!

7.990Ft

Leírás

Téged is nap mint nap foglalkoztat, milyen hatással van gyermekedre az okostelefon, a tablet, a számítógép és a televízió? Mennyi az ideális képernyőidő és hogyan használd Te a jelenlétében ezeket az eszközöket? Ki lehet-e kerülni vagy inkább megfelelő határszabással kell kereteket szabni? Esetleg már most érzed, hogy rossz irányt vett a kütyü-használatotok és szeretnéd még idejében visszafordítani a folyamatot?

Ha egyre is igennel válaszoltál, ezen a workshopon megtalálod a válaszokat!

MIÉRT HASZNOS NEKED EZ A WORKSHOP?

A DIGITÁLIS NEVELÉS MONTESSORIVAL workshopon a gyakorlatban is jól működő megoldókulccsokkal tudatosan kezdhetsz hozzá gyermeked digitális neveléséhez, illetve eszközhasználatának ki- és átalakításához.

A workshopban hangsúlyosan megjelenik a kötődő nevelés, a pozitív fegyelmezés és a Montessori pedagógia, így lesz egy kifejezetten indirekt tanításon, együttműködéseken és a határszabás módszertanán alapuló gyakorlat-orientált workshop, amelynek köszönhetően megértheted, hogy mi történik a gyermekünkkel akkor, ha képernyőt néz és okoseszközöket használ, ugyanakkor egyértelmű visszacsatolásokat és igazolásokat is kapsz arra vonatkozóan, hogy milyen keretek és feltételek mellett kerülhető el annak károsító hatása.

Az eseményt 0-6 éves gyermekek szüleinek ajánljuk, legyen szó a digitális nevelés kezdeti szakaszáról, vagy már képernyőt néző kisgyermekről.

Milyen információ lesz elérhető az esemény előtt és után?

Pontosan tudjuk, milyen kiszámíthatatlan az élet egy kisgyermek mellett! Éppen ezért a workshop előtti héten, online, egy tanulószoba felületen adjuk át neked a téma anyagát, hogy feldolgozhasd az esemény előtt. Ez az anyag korlátnaul elérhető marad számodra a workshop után is, hogy újra és újra átnézhesd. A workhop videós anyagát pedig három napig visszanézheted!

MELYIK WORKSHOP KAPCSOLÓDIK HOZZÁ?

Ha aktuális nálatok a digitális nevelés témaköre, akkor érdekelhet a HATÁRSZABÁS ÉS ÖNÁLLÓSÁGRA NEVELÉS – ÍGY MONDJ NEMET GYERMEKEDNEK című workshopunk is.

Hogy kézzel foghatóan tudd használni és beépíteni a mindennapokba a megoldókulcsaidat, majd fenntarthatóvá tenni, a workshop után jelentkezhetsz 5 hetes megvalósító csoportunkba!

Nem találtál megfelelő dátumot, vagy egyedül szeretnél dolgozni? Várlak szeretettel egyéni konzultációra, egy számodra is megfelelő időpontban!