Elfogyott

Kalandos zűrös hétköznapok (Kovács Ildikó – Kassai Eszter)

4.999Ft

Elfogyott

Szeretnél értesítést kapni, amikor ez a termék újra készleten lesz??

Leírás

Kovács Ildikó mesekönyve 12 hétköznapi helyzeten keresztül mutatja be a legalapvetőbb közösségi konfliktusokat és az azokra adható helyes válaszokat.

Jó szívvel ajánlom otthoni (pl. testvérkapcsolatok), játszótéri-, óvodai vagy épp bölcsödei konfliktusaok kezelésére, valamint rossz élmények (pl. elökték, megharapták, stb.) feloldásához.

„Az önvédelem alapjait játékos formában, meséken keresztül is el lehet sajátítani.

A mesekönyv szövegezése egyszerű, könnyen értelmezhető a kisgyermekek számára. Olyan környezetben elevenednek meg az egyes szituációk, amelyek ismerősek lehetnek számukra ilyen például az óvoda udvara, a közeli játszótér vagy éppen a testvér szobája.

Kassai Eszter írótársammal különösen nagy figyelmet fordítottunk arra, hogy a történetekbe azonnal bele tudják képzelni magukat a gyermekek, így a mesék cselekményeit a saját kis életükben is felismerhetik és a helyes magatartási formákat azonnal alkalmazni tudják.” (Kovács Ildikó, önvédelem oktató)

MI KAPCSOLÓDIK HOZZÁ?

A mesekönyv az Önvédelem gyerekeknek sorozatban megjelent Mesekártyához is kapcsolódik, azzal együtt, de különálló módon is értelmezhető, jól felhasználható.

MILYEN KROOSZTÁLYNAK AJÁNLJUK?

1-6 éves korosztálynak ajánljuk!

Mikor kapod kézhez?

Rendelést követően 3 munkanapon belül kézhez kapod!