Barion Pixel

Készleten

Adventi naptár kártyacsomag – a meghitt készülődésért

3.990Ft

Leírás

Szeretnéd elkerülni a decemberi csokidömpinget, vagy a 24 db mütyür bekerülését? Élményalapú adventi naptárt szeretnél, ami variálható és örökérvényű? Esetleg fontos számodra a fenntarthatóság és a meghitt adventi időszak megteremtése?

Ha egyre is igennel válaszoltál, adventi naptárunk neked való!

Különleges kártyacsomagunk élményalapú kártyákat rejt: mindegyik együtt töltött időt teremt.

Van közöttük családi program, ajándékötlet, ünnepi tennivaló, meghitt pillanatokat segítő ötlet, közös sütés-főzés, könyv, ének, hagyomány. Megjelenik bennük a letisztultság, az egyszerűség, a Montessori pedagógia szemlélete.

Fő szempontunk a gyakorlatiasság és az életszerűség volt, így a kártyák összeállíthatók úgy, hogy az egész naptár tartalma könnyedén megvalósítható legyen otthon, néhány percben; vagy lehet aktív programokban. Rajtad múlik, te is mered gyermeke(i)det, a családodat, hogy milyen aktivitásra van szükségük az adott évben. A kártyák lehetőséget adnak bármilyen variáció megvalósítására!

A csomag tartalma: 

  • 34 db kártya (300 gr ofszet), egyedi, digitalizált, akvarell grafikával
  • 1 db vászonzsák, letisztult adventi dizájnnal
  • leírás, tippek és praktikák a kártyacsomag használatához

MIBEN SEGÍTHET NEKTEK EZ AZ ADVENTI NAPTÁR?

Különleges kártyacsomagunk segít meghitté tenni az ünnepi időszakot, miközben irányt mutat neked is a készülődés teendőiben. A kártya különlegessége, hogy segít visszatalálni a meghitt, elcsendesült, békés adventi készülődéshez. Tartalma lelassítja az időt, eloszlatja a feladatokat, így karácsony napjáig minden ünnepi teendőddel elkészülhetsz.

Gyermeked számára gyerekidőt, avagy értékesen együtt töltött időt teremt veled! Ennél nagyobb ajándék nem létezik gyermeked számára, emellett együtt élhetitek meg az adventi időszak meghittségét.

Együtt teremthettek emlékeket és alakíthattok ki családi szokásokat a kártyák tartalmának segítségével.

MIKORTÓL AJÁNLJUK?

Ajánlott: 0-99 éves korig

0 éves kortól használhatod, mivel a kártyák neked is segítenek a készülődésben. Tartalma élményalapú, gyermeked számára bármilyen korosztályban élvezetes lesz! A kártyák jól variálhatók, családodra igazítható tartalma, így akár örökké használhatjátok!

HOGYAN HASZNÁLD?

A 34 db kártyából válassz ki tetszőlegesen 24 db-ot. Gyermeked számára jól látható helyre, önuralmának megfelelően elérhető vagy el nem érhető helyre tedd. Teheted zsákokba, papírtasakokba, vagy egyszerűen csipesszel is feltűzheted hátlapjával előre.

MILYEN ESZKÖZ ÉPÜL RÁ?

Az ünnepi időszak megterhelő gyermekeinknek, sok az izgalom és a várakozás. Ebben lehet segítségetekre lineáris naptárunk, amit ingyen letölthetsz  innen . A használati útmutatót is megtalálod a linken.

 

Szerzői jog: Minden jog fenntartva. A termék semmilyen formában nem másolható, nem sokszorosítható. A szerzői jog a vásárlást követően továbbra is fennáll.

További játékaink