Barion Pixel

Ajándékutalvány – adj élményt ajándékba

8.990Ft36.000Ft

Leírás

Ajándékozz gyermeknevelési praktikákat és megoldókulcsokat, közösségi élményeket vagy épp szakértői konzultációt anyatársadnak, magadnak vagy szeretteidnek!

MILYEN AJÁNDÉKUTALVÁNYOK KÖZÜL VÁLASZTHATSZ?

TANANYAG ÉS WORKSHOP: Az Ösztönanyu program tematikus tananyagai és workshopjai a gyermek első hét évének kulcsfontosságú fejlődési szakaszait, leggyakrabban előforduló nehézségeit járják körül, hogy aztán az okok megértését követően valóban jól alkalmazható, gyakorlatban alkalmazható megoldókulcsokat kapjanak a szülők.

Az ajándékozott házastársa is részt vehet a választott eseménye(ke)n!

EGYÉNI KONZULTÁCIÓ: Lehetőség nyílik egyéni konzultációra, ahol személyre szabott témákban zajlik a beszélgetés, egyedi igényekre szabott megoldókulcsokkal egy órás időintervallumban.

Emellett lehetőség van élő, 3 órás “Tegyünk rendet!” konzultációra, ahol a gyerekszobát, vagy akár az egész lakást rendszerezzük!

A konzultáción az ajándékozott mellett házastársa vagy akár egész családja is részt vehet!

BABA KLUB: A méltán népszerűvé vált Ösztönanyu Babaklubokon való bérlet megvásárlásával egy támogató, elfogadó, vidám közösség tagjává válhatsz gyermekeddel, ahol a babák játékos fejlesztése mellett a gyermeknevelés kérdéseit is megvitatjuk. A bérletet az ajándékozott és egy, maximum két gyermek veheti igénybe.

ERDŐFÜRDŐ TÁBOR: Táborunk különleges élményeket és megtapasztalásokat ad résztvevőinek. Ha ezt választod szerettednek, egészen biztosan életre szóló élményt adsz neki ajándékba!

MELYIK AJÁNDÉKUTALVÁNY A LEGIDEÁLISABB VÁLASZTÁS?

Ajándékozz tananyagot és workshopon való részvételi lehetőséget várandós vagy 0-7 éves gyermeket nevelő szülőknek, akik számára bizonyos témákban jól jönnének a hasznos tippek és praktikák, valóban működő, gyakorlatban alkalmazható megoldókulcsok. A workshopok tematikájában megjelenik pl. a HATÁRSZABÁS, a TESTVÉRI SZERETET, a SZOBATISZTULÁS és a HATÁRSZABÁS is. Az ajándékozott bármelyik tananyaghoz tartozó workshopon részt vehet!

Minden workshop öthetente kerül megrendezésre, az időpontokat azonban 2-3 hónapra előre meghirdetjük, így jól tervezhetővé válik rajtuk a részvétel. Az édesanyák speciális igényeire szabva az események minden esetben este, az altatási időt követően, online kezdődnek és három napig visszanézhetők. Beváltható megvásárlástól számított fél éven belül.

Vásárolj egyéni konzultációt akkor, ha tudod, hogy a megajándékozott nyitott arra, hogy egy-egy nevelési helyzetről beszéljen szakértővel, legyen az az optimális játékkészlet kialakítása, szobatisztulás, határszabás, a nagyszülőkkel való kommunikáció, vagy bármilyen egyéb, nevelési téma.

“Tegyünk rendet” konzultációnkat akkor ajánljuk, ha szerettedtől azt hallod, úgy érzi túl sok tárgy veszi körül, esetleg a gyermeket veszi körül túl sok játék, vagy egyszerűen a lakásban lévő tárgyaknak “nincs helye”.

A konzultációra egyedi időpont egyeztetést követően kerül sor személyesen, az ajándékozott otthonában. Az esetlegesen felmerülő útiköltség a konzultáció napján kerül kiszámításra. Beváltható megvásárlástól számított fél éven belül.

Add ajándékba az Ösztönanyu Babaklubról szóló bérletet, ha szeretted 0-3 éves gyermeket nevel, akivel szívesen csatlakozna egy támogató, fejlesztő közösségbe. A Babaklub Budapesten, a Bartók Pagonyban minden pénteken 10:00-11:00 között kerül megrendezésre. A Babaklubba kizárólag négy alkalmas bérlet vásárolható ajándékba, melynek felhasználására 6 hónap áll rendelkezésre.

Lepd meg szerettedet 4 nap táborozással gyermekével együtt, ha szeretted 0-4 éves gyermeket nevel és szívesen megtapasztalná, hogy működik a gyakorlatban Montessori módszere! Erdőfürdő táborainkat minden évszakban egyszer tartjuk.  Egyedülálló program, ahol elmélyítjük a kötődést, tanulunk szülőként és emlékeket teremtünk. Ajándékutalványt az aktuálisan meghirdetett táborainkba tudsz venni! Ha ajándékozottad valamiért nem tud részt venni, rugalmasak leszünk és egyeztetjük a lehetőségeket, a jegye nem fog kárba veszni.

MIT TEGYÉL, HA AJÁNDÉKUTALVÁNYT VÁSÁROLNÁL?

Válaszd ki az ajándékozottad számodra megfelelő utalványt, tedd a kosaradba, majd vásárold meg azt! Hamarosan emailben érkezik meg hozzáad a nyomtatható ajándékutalvány, hogy fizikailag is átadhasd szerettednek. A voucher ajándékutalványra az átadást megelőzően írd rá az ajándékozott nevét, azt, hogy milyen programra vetted neki, valamint tüntesd fel rajta a rendelésszámot is (amit vásárláskor megkapsz a visszaigazoló e-mailben), hiszen csak ennek birtokában fogja tudni beváltani.

MIT TEGYÉL, HA AJÁNDÉKUTALVÁNYT KAPTÁL?

Ha workshopot kaptál ajándékba, nincs más dolgod, minthogy válassz tematikus workshopjaink közül (ha nem konkrét eseményre kaptad), nézd meg a lehetséges dátumokat és jelentkezz az osztonanyu@gmail.com email címen! Fontos, hogy üzenetbe az alábbiakat írd meg:

– az ajándékkártyád rendelési száma

– a kiválasztott workshop és annak időpontja.

Ha konzultációt, baba klub bérletet vagy erdőfürdő tábor jegyet kaptál, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot az osztonanyu@gmail.com email címen és közvetlenül egyeztessünk időpontot!

Szeretettel várlak, és bízom abban, hogy hasznos tanácsokkal, tapasztalatokkal, élményekkel leszel gazdagabb.