Ajándékutalvány - adj élményt ajándékba

5.990Ft9.000Ft

Törlés

Leírás

Ajándékozz gyermeknevelési praktikákat és megoldókulcsokat, közösségi élményeket vagy épp szakértői konzultációt anyatársadnak, magadnak vagy szeretteidnek!

MILYEN AJÁNDÉKUTALVÁNYOK KÖZÜL VÁLASZTHATSZ?

WORKSHOP: Az Ösztönanyu program tematikus workshopjai a gyermek első hat évének kulcsfontosságú fejlődési szakaszait, leggyakrabban előforduló nehézségeit járják körül, hogy aztán az okok megértését követően valóban jól alkalmazható, gyakorlatban alkalmazható megoldókulcsokat kapjanak a szülők.

Alapozó workshopjaink közül a “Montessori és az első év” eseményt várandósoknak és 0-10 hónapos csecsemőt nevelő szülőknek, Montessori Szülőknek eseményünket 0-6 éves korú gyermeket nevelőknek ajánljuk.

Az ajándékozott házastársa is részt vehet a választott eseménye(ke)n!

EGYÉNI KONZULTÁCIÓ: Lehetőség nyílik egyéni konzultációra, ahol személyre szabott témákban zajlik a beszélgetés, egyedi igényekre szabott megoldókulcsokkal egy órás időintervallumban. A konzultáción az ajándékozott mellett házastársa vagy akár egész családja is részt vehet!

BABA KLUB: B Szirtes Dóra által tartott népszerű Ösztönanyu Babaklubokon való bérlet megvásárlásával egy támogató, elfogadó, vidám közösség tagjává válhatsz gyermekeddel, ahol a babák játékos fejlesztése mellett a gyermeknevelés kérdéseit is megvitatjuk. A bérletet az ajándékozott és egy, maximum két gyermek veheti igénybe.

MELYIK AJÁNDÉKUTALVÁNY A LEGIDEÁLISABB VÁLASZTÁS?

Ajándékozz workshopon való részvételi lehetőséget várandós vagy 0-5 éves gyermeket nevelő szülőknek, akik számára bizonyos témákban jól jönnének a hasznos tanácsok, valóban működő, gyakorlatban alkalmazható megoldókulcsok. A workshopok tematikájában megjelenik pl. a HATÁRSZABÁS, a TESTVÉRI SZERETET, a SZOBATISZTULÁS és a HISZTIKEZELÉS is. Az ajándékozott bármelyik eseményt választhatja!

Minden workshop havonta egy alkalommal kerül megrendezésre, az időpontokat azonban 2-3 hónapra előre meghirdetjük, így jól tervezhetővé válik rajtuk a részvétel. Az édesanyák speciális igényeire szabva az események minden esetben este, az altatási időt követően, online kezdődnek és három napig visszanézhetők. Beváltható 2022 december 31.ig.

Vásárolj egyéni konzultációt akkor, ha tudod, hogy a megajándékozott nyitott arra, hogy egy-egy nevelési helyzetről beszéljen szakértővel, legyen az az optimális játékkészlet kialakítása, szobatisztulás, határszabás vagy a nagyszülőkkel való kommunikáció. A konzultációra egyedi időpont egyeztetést követően kerül sor online vagy telefonon. Beváltható 2022 december 31.ig.

Add ajándékba az Ösztönanyu Babaklubról szóló bérletet, ha szeretted 0-3 éves gyermeket nevel, akivel szívesen csatlakozna egy támogató, fejlesztő közösségbe. A Babaklub két helyszínen, Budapesten, a Bartók Pagonyban hetnete, Velencén a Civil Házban kéthetente kerül megrendezésre. A Babaklubba kizárólag négy alkalmas bérlet vásárolható, melynek felhasználására 6 hónap áll rendelkezésre.

MIT TEGYÉL, HA AJÁNDÉKUTALVÁNYT VÁSÁROLNÁL?

Válaszd ki az ajándékozottad számodra megfelelő utalványt, tedd a kosaradba, majd vásárold meg azt! Hamarosan emailben érkezik meg hozzáad a nyomtatható ajándékutalvány, hogy fizikailag is átadhasd szerettednek. A voucher ajándékutalványra az átadást megelőzően írd rá az ajándékozott nevét, azt, hogy milyen programra vetted neki, valamint tüntesd fel rajta a rendelésszámot is (amit vásárláskor megkapsz a visszaigazoló e-mailben), hiszen csak ennek birtokában fogja tudni beváltani.

MIT TEGYÉL, HA AJÁNDÉKUTALVÁNYT KAPTÁL?

Ha workshopot kaptál ajándékba, nincs más dolgod, minthogy válassz tematikus workshopjaink közül (ha nem konkrét eseményre kaptad), nézd meg a lehetséges dátumokat és jelentkezz az osztonanyu@gmail.com email címen! Fontos, hogy üzenetbe az alábbiakat írd meg:

– az ajándékkártyád rendelési száma

– a kiválasztott workshop és annak időpontja.

Ha konzultációt kaptál, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot az osztonanyu@gmail.com email címen és közvetlenül egyeztessünk időpontot!

Ha Babaklub bérletet kaptál, írj emailt az osztonanyu@gmail.com email címre a rendelésszámmal és a kiválasztott helyszínnel (Velence, vagy Budapest, Bartók Pagony)!

Szeretettel várlak, és bízom abban, hogy hasznos tanácsokkal, tapasztalatokkal, élményekkel leszel gazdagabb.