Barion Pixel

Tegyünk rendet! – a gyerekszobában, vagy akár az egész lakásban

36.000Ft

Leírás

Ha úgy érzed túl sok lett a játék otthon, vagy gyermeked cuccai túl nagy teret kapnak a lakásban, esetleg építkeztek, vagy gyermekedet várod és a kezdetektől szeretnéd számára megfelelően kialakítani a környezetét, akkor ez a konzultáció neked való!

Ezen a találkozón a tettek mezejére lépünk és valóban átalakítjuk a gyerekszobát, vagy akár az egész lakást! A fenntarthatóság fontos szempont számomra, éppen ezért azokkal a bútorokkal és tárolókkal dolgozunk, amik most is jelen vannak az otthonodban, így nem kell vagyonokat költened “megfelelő” tárolókra. Minden környezet kialakítható megfelelően, csak tudnunk kell milyen szempontokat kell figyeljünk. Annak érdekében, hogy a munkánk valóban eredményes legyen, azaz hosszú távon megkönnyítse az életetek, rendszerezés közben átadom neked a tudást, a szemléletet, a megoldókulcsokat, hogy a jövőben nélkülem alkalmazni tudd azokat.

Ott rendszerezünk, ahol ti szeretnétek!

A találkozót egy levélváltás előzi meg, hogy a találkozónk idejében konstruktívak lehessünk. Pontosan tudom, hogy mindenki számára vannak kiemelten fontos bútorok, tárgyak, játékok, melyek talán nem a legpraktikusabbak, mégsem tudunk megválni tőlük. Nem is kell! Akkor fogod jól érezni magad az otthonodban, ha a számodra (és minden ott élő számára) fontos dolgok is ott maradnak. Semmi olyat nem fogunk kipakolni, eltenni, amit nem szeretnél. A környezet kialakításának éppen az a lényege, hogy a meglévő dolgok helyét és tárolását változtatjuk, szemléletünket formáljuk és nem az, hogy kidobáljunk dolgokat vagy vagyonokért lecseréljünk mindent.

A konzultációt kizárólag élőben veheted igénybe!

A találkozó időtartama 3 óra, helyszíne az otthonod, vagy az az aktuális élettér, amit szeretnél kialakítani, vagy “rendet tenni”. Az útiköltséget egyeztetjük, erről érdeklődhetsz az osztonanyu@gmail.com e-mail címen!

A találkozó mellé 30 perc ingyenes, online konzultációval kedveskedünk neked, melyet bármikor igénybe vehetsz!

Pontosan tudom, hogy kisgyerek mellett sokszor kiszámíthatatlan az élet, éppen ezért ne aggódj, rugalmas vagyok! 🙂

Teljes mértékben rátok szabjuk a találkozót, figyelembe vesszük gyermeke(i)d napirendjét, ritmusát. A munkát gyermeke(i)d jelenlétében vagy nélkülük is végig vihetjük, ennek részleteit is egyeztetjük a találkozó előtti levélváltáskor.

Keress bizalommal!