Home Events Workshopok Határszabás

Határszabás

Nem tudod hogyan mondj „NEM”-et gyermekednek? Félsz, hogy „a fejedre nő”? Nem szeretnél tekintélyelvű megoldásokat, mégis tehetetlennek érzed magad?  Amikor könyörögsz neki vagy épp tiltasz, hatalmas hisztit váltasz ki és mindig ugyanazokat a köröket futjátok?

Ha szeretnél felül kerekedni ezeken a megoldásokon és szeretetteljesen, mégis következetesen határt szabi gyermekednek, akkor itt a helyed!

A megfelelő határok megszabásának köszönhetően kiegyensúlyozott lesz gyermeked! Megszűnnek az elhatalmasodó hisztik, értelmetlen viták és hatástalan büntetések. Újra magabiztos lehetsz gyermeked nevelésében, s figyelhetsz a boldog pillanatok megélésére.

Gyakorlatorientáltan, életszerűen vesszük át lépésről lépésre, mi történik gyermekedben, hogyan feszegeti a határokat s milyen jelzéseire hogyan reagálj a sikeres határszabáshoz.

Hatalmas eszköztárból segítünk kiválasztani a nektek legmegfelelőbb megoldásokat!

Az esemény után minden elhangzott információt megkapsz, hogy kézzel foghatóan tudd használni és beépíteni a mindennapokba a megoldókulcsaidat.

Az eseményen csemegézünk Montessori módszeréből, a Kapcsolódó Nevelés, a Pozitív Fegyelmezés, a Kötődő Nevelés és az Együttműködő Kommunikáció tárházából.

Az eseményt 0-6 éves gyermekek szüleinek ajánljuk!

dátum

2021 április 17
Expired!

időpont

20:30 - 22:00

More Info

Jegyvásárlás

helyszín

Online
kategória

Szervező

Ösztönanyu
Email
osztonanyu@gmail.com
Jegyvásárlás

Szólj hozzá!