Szobatisztulás Montessorival - a kis dolog is nagy dolog

4.500Ft8.000Ft

Törlés

Leírás

Szeretnél felkészülni a szobatisztulás időszakára? Már benne vagytok, de valahol megakadtatok? Esetleg tabu téma lett és ellenállásba ütközöl?

Akkor itt a helyed!

Szülőként nagy befolyásod van abban, hogy alakul a szobatisztulás folyamata gyermekednél.
Éppen ezért jó, ha tudod, mivel támogathatod és mivel akadályozod ezt a folyamatot (sokszor nem is tudatosan).

MIÉRT HASZNOS NEKED EZ A WORKSHOP?

Szobatisztulás Montessorival workshopunkon végig megyünk a szobatisztulás folyamatán az első lépésektől az elakadásokon át a szobatiszta gyermekig.

Megtudhatod, mikor ideális a szobatisztulással foglalkoznod és megismerheted Montessori megfigyelései szempontjait a folyamatról, hogy alkalmazni tudd őket te magad is. Segítünk, mely eszközökkel segítheted, s melyekkel gátolod őt, mindezt az ő szemszögéből.

Megbeszéljük, hogyan ismerheted fel, ha gyermeked gátolja valami a sikeres szobatisztulás folyamatában vagy esetleg szándékosan ellen áll. Megoldókulcsokat adunk a kezedbe azokra az esetekre, ha gátló tényezőt fedeztél fel.

BÓNUSZ: az eseményen egy részében esetfeldolgozáson keresztül ismerheted meg a módszer megoldókulcsait, azaz egy (vagy több) konkrét történetre együtt keressük meg a megoldó stratégiát. Akár a TE történetedet, szituációitokat is feldolgozhatjuk, ha megosztod velünk az eseményen!

Az eseményt 0-3 éves gyermekek szüleinek ajánljuk, az itt elsajátított módszerek azonban a gyereknevelés teljes folyamatában hasznosíthatók, így tulajdonképpen felnőtt korig minden korosztálynál jól alkalmazható.

Milyen információ lesz elérhető az esemény után?

Pontosan tudjuk, milyen kiszámíthatatlan az élet egy kisgyermek mellett! Éppen ezért minden elhangzott információt megkapsz, hogy kézzel foghatóan tudd használni és beépíteni a mindennapokba a megoldókulcsaidat. Az elméleti anyagot írásos formában adjuk át neked, hogy újra és újra átlapozhasd és átismételhesd az elhangzottakat. A workhop videós anyagát pedig két hétig visszanézheted!

MELYIK WORKSHOP KAPCSOLÓDIK HOZZÁ?

Szobatisztulás Montessorival eseményünk tartalma önmagában is hasznos, és megadja a téma megoldókulcsait. A megfelelő határszabás nagyban megtámogathatja sikerességed, nem csak szobatisztulás, hanem nevelésed minden területén. Ezért ajánljuk Határszabás és önállóságra nevelés eseményünket.

Ha aktuális a szobatisztulás, akkor érdekelhet téged a Hisztikezelés Montessorival, vagy a Testvérek és Montessori eseményünk is.

További információk

Jegytípus

Normál (1 felnőtt + bármennyi gyerkőc), Páros jegy

Válassz időpontot

10.07., csütörtök, 21:00-22:30, 12.14., kedd 20:30-22:00