ÖsztönAnyu klub – együtt, lépésről lépésre

2.000Ft

Leírás

Várunk szeretettel szerdánként! Jöhetsz egy vagy több alkalomra, amikor érdekel az aktuális téma, esetleg kérdésed van vagy épp feltöltődésre vágysz.

Anya klubunk egy kötetlen mentor program, célja, hogy egy közösség része lehess, ahol megértünk, támogatunk, inspirálunk hasonló szemlélet mentén. Ahol hasznos információkat és technikákat ismerhetsz meg szakértőktől és anyatársaidtól egyaránt.

Mindeközben segítünk a gyakorlatban beépíteni, életszerűen alkalmazni a hétköznapokban elhangzottakat.

Minden alkalomra hozunk egy témát!

Egy témát járjuk körbe, de minden alkalommal van lehetőség saját témákra is. Elhozhatod kérdéseidet, elakadásod, vagy épp sikersztorid, mi meghallgatunk és támogatunk téged, együtt megkeressük a megoldókulcsokat.

TÉMÁINK a következő alkalmakon:

NYÁRI SZÜNETRE MENTÜNK, legközelebb szeptember közepén találkozunk! Augusztusban felkerülnek a tervezett időpontok és témák, kérjük néz vissza később. 🙂

MIÉRT HASZNOS NEKED AZ ÖSZTÖNANYU KLUB?

A szülővé válás útján haladva számtalanszor érezzük azt, hogy megrekedtünk, elfáradtunk, hogy egyszerűen nem bírjuk tovább. Emellett milliónyi alkalommal élünk meg olyan csodálatos pillanatokat, nem várt varázslatokat, élményeket, amiket legszívesebben világgá kürtölnénk. Időnként pedig rajtunk kívül álló okok nehezítik életünk, netán traumát éltünk át. Anya klubunkban mindez egyszerre van jelen, ráadásul támogató közeggel és szakértői tanácsokkal is párosul.

Egy mentorált, az aktualitásokon alapuló baráti beszélgetésre számíts,

  • ahol mindig új témákkal és technikákkal ismerkedhetsz
  • ahol lehetsz aktív és csendes megfigyelő is
  • ahol kimondhatod, megélheted anyaságod nehézségeit és boldog pillanatait,
  • ahol nincs ítélkezés, csak őszinte, konstruktív párbeszéd.

KIK VEHETNEK RÉSZT AZ ESEMÉNYEN?

Az ÖsztönAnyu klub egyik varázsa abban rejlik, hogy hasonló szemléletűek vagyunk jelen. Várunk szeretettel akkor is, ha jártál már ÖsztönAnyu workshopon, baba klubon vagy táboroztál velünk, illetve ha jártál egyéni konzultáción Dayfly Krisztinél. És akkor is, ha még nem jártál eseményünkön, de szeretnél ismerkedni szemléletünkkel.

MIKOR ÉS MILYEN GYAKORISÁGGAL KERÜL SOR KLUB ALKALOMRA?

Minden szerdán tartunk klubalkalmat, egyik héten délelőtt 9:30-11:00 -ig, másik héten esti altatás után 21:00-22:30 -ig, ONLINE.

MELYIK WORKSHOP KAPCSOLÓDIK HOZZÁ?

Az Ösztön anyu klubhoz mindegyik Ösztönanyu workshop és Dayfly program kapcsolódik, hiszen az aktuális kérdésekre keressük közösen a válaszokat és a jól működő megoldókulcsokat. Ez pedig egyaránt érintheti a HATÁRSZABÁST, a HISZTIKEZELÉST, a SZOBATISZTULÁST, és akár a gyermeked teljes ELSŐ ÉLETÉVÉT is.

Ajánljuk figyelmedbe Dayfly Kriszti egyéni konzultációját, ha úgy érzed önmagadon szeretnél dolgozni. Ha gyermeked kapcsán keresed a megoldókulcsokat, az ÖsztönAnyu egyéni konzultációt ajánljuk.