Montessori Szülőknek - így alkalmazd otthon

7.990Ft13.000Ft

Törlés

Leírás

Hallottál már Montessoriról, de nem ismered módszerét? Vagy már ismerkedsz vele, de nem tudod hogyan alkalmazd otthon?

Méltán híres megoldókulcsokat és eredményeket ígér a módszer, de vajon otthon is alkalmazható?

Montessori módszerét intézményi alkalmazásra tervezte, de szemlélete és eszközei otthon is jól alkalmazhatók, némi adaptációval. Ha szeretnél gyermekednek teret adni a felfedezésre, ha szeretnéd lekövetni és támogatni fejlődését, ha kiszűrnéd a számára felesleges vagy épp gátló eszközöket, ha megismernéd milyen szempontok mentén érdemes játékokat és programokat választanod neki, akkor ez az esemény neked való!

MIÉRT HASZNOS NEKED EZ A WORKSHOP?

Montessori szülőknek workshopunkon megismerheted a módszer alapelveit, s hogy azok hogyan valósulnak meg a gyakorlatban.

Megismerheted a szemlélet lényegét, s szempontokat kapsz a kezedbe, melyek mentén haladva megtanulhatod TE MAGAD meghozni a döntéseket. Pl. Egy játék Montessori vagy sem? Megfelel a szemléletnek amit épp hallottál?

Amikor hirtelen döntéseket kell hoznunk gyermekeink nevelése során, az a legnehezebb. Tehetetlennek érezzük magunkat, s vívódunk, jól döntöttünk e, esetleg már meg is bántuk reakciónkat. Montessori szemléletét lépésekbe szedtük, hogy megtanuld s egyben be is építhesd hétköznapjaidba, ilyen helyzetekben hogyan találd meg akkor és ott, azonnal a nektek legmegfelelőbb megoldást.

Célunk, hogy megismerd Montessori módszerét és szemléletét, emellett abban szeretnénk segíteni téged, hogy a gyakorlatba is beépíthesd elemeit, kár gyermekkori mintákat felülírva.

Az eseményt első sorban 1-3 éves gyermekek szüleinek ajánljuk; ugyanakkor alapozó eseményről van szó, ezért a tartalom 3-6 éves korosztályú gyermekek szüleinek is hasznos és mindazoknak, akik a módszer alapjaival szeretnének ismerkedni.

Milyen információ lesz elérhető az esemény után?

Pontosan tudjuk, milyen kiszámíthatatlan az élet egy kisgyermek mellett! Éppen ezért minden elhangzott információt megkapsz, hogy kézzel foghatóan tudd használni és beépíteni a mindennapokba a megoldókulcsaidat. Az elméleti anyagot írásos formában adjuk át neked, hogy újra és újra átlapozhasd és átismételhesd az elhangzottakat. A workhop videós anyagát pedig két hétig visszanézheted!

MELYIK WORKSHOP KAPCSOLÓDIK HOZZÁ?

Montessori szülőknek eseményünkre épül közvetlenül a Határszabás és önállóságra nevelés workshopunk, ahol elsajátíthatod, hogyan mondhatsz nemet gyermekednek tekintélyelvű megoldások nélkül, mégis következetesen.

Ha gyermeked 1 éves kor alatt van, Montessori és az első év alapozó eseményünket ajánljuk a Montessori szülőknek helyett.

További információk

Jegytípus

Normál (1 felnőtt + bármennyi gyerkőc), Páros jegy

Válassz időpontot

10.12. kedd, 21:00-22:30