Barion Pixel

Megvalósító csoport

24.990Ft

Leírás

Jó olvasni a nevelési módszerekről, de neked mégsem működnek? Rengeteg „AHA” élményed van másokat hallgatva, de neked nem megy a gyakorlatban? Szeretnéd megvalósítani az ÖsztönAnyu workshop(ok)on hallottakat? Vagy épp az évkörrel haladnál és megtanulnál pl. rendet teremteni, vagy praktikákat sajátítanál el a karácsonyi készülődésről?

Én is így voltam vele és mostanra kitapasztaltam, hogyan támogathatlak ebben!

Gyermekeink mindig előttünk járnak, észrevétlenül lépnek előre egyet, nekünk pedig csak az ellenállás és dacolás mutatja meg, hol van épp teendőnk, hol keressünk megoldókulcsokat. Ahhoz, hogy megtaláljuk a nekünk legmegfelelőbb megoldókulcsokat, ránk kell azokat szabnunk, megtartva a szükséges kereteket. Éppen ezért szükség van arra, hogy valakivel beszélni tudjunk az aktuális nehézségeinkről, és az éppen kezünkbe kerülő eszközökről egyaránt.

Ugyanígy idővel a környezetünket is formálni, keretezni, kontrollálni kell ahhoz, hogy működjenek a tanult megoldókulcsaink. Ezért jó követni az évkör ismétlődő eseményeit, mint pl. az ünnepeket, és folyamatosan, életkornak megfelelően alakítani gyermekünk környezetét.

Erre hoztam létre az 5 hetes megvalósító csoportot és az ÖsztönAnyu közösséget.

Ha konkrét problémát szeretnél megoldani (pl. öltözködés, evés, elindulás, stb.), óvodát/bölcsődét kezdtek, vagy épp belevágnál a szobatisztaságba, akkor ez a csoport neked való!

HOGYAN MŰKÖDIK?

Az öt hét alatt együtt dolgozunk azon, hogy megtaláljuk és megvalósítsuk a gyakorlatban az aktuális problémátok megoldását. Ez idő alatt végig elérhető leszek számodra!

  • együtt, élőben (online) megfogalmazzuk a témát, problémát, amin dolgozni szeretnél
  • megfogalmazzuk a lehetséges megoldókulcsokat, amiket elkezdesz a megbeszéltek szerint alkalmazni
  • beszélgetünk az eredményekről, reakciókról, változásról, amit tapasztalsz
  • formáljuk, alakítjuk a megoldókulcsokat, amíg nem működnek 😊
  • az 5 hét végére eléred a célodat, vagy tudod hogyan érd el
  • +1: ha 5 hétnél hamarabb oldódik meg a választott problémád, belekezdhetsz egy újba!

Ennek felülete egy zárt facebook csoport, és négy alkalommal zoom-on is beszélünk élőben.

A csoportban anyatársaiddal és velem (ÖsztönAnyu) dolgozol együtt, annyit osztasz meg magatokról, amennyit szeretnél. A csoportból nem kerül ki információ semmilyen formában!

HOGYAN JELENTKEZHETSZ?

Rendteremtő, ünnepi készülődős vagy évkör témájú csoportba előfeltétel nélkül csatlakozhatsz!

Gyereknevelés témába akkor tudsz csatlakozni, ha részt vettél ÖsztönAnyu workshopon, vagy a tananyagot megvásároltad és dolgoztál vele, rendszeres Baba klub vagy Montessori klub tag vagy.

Ennek célja, hogy valóban a megoldani kívánt problémára tudjunk koncentrálni, azonos szemléletben. Emellett ha már dolgoztál az adott workshop anyagával, látni fogjuk merre induljunk, vagy épp merre ne.

Várlak szeretettel!