Erdőfürdő tábor – fedezz fel és taníts gyermekszemmel (0-3 éveseknek)

15.990Ft – 34.990Ft

Szerettek felfedezni a természetben? Látod, hogy gyermeked érdeklődik? Megismernéd, Montessori hogyan tanít? Szívesen tennéd mindezt anyatársaiddal és hasonló korú gyermekekkel?

Ha csak egyre is igennel válaszoltál, szeretettel várunk 0 – 3 év közötti gyermeke(i)ddel Montessori szemléletű termeszetjárásunkra, akár minden évszakban!

Vegyetek részt négy napon át (naponta 9-11 óra között) egy vidám, mondókával, énekkel kísért felfedező túrán, ahol indirekt módon: tapasztalás útján mutatjuk meg neked és gyermekednek a természet szépségét!

MIÉRT HASZNOS NEKED EZ A TÁBOR?

Elsődleges célunk a gyermek tanítása, amihez elengedhetetlen, hogy mi magunk is tanuljunk. Anyaként nem csak az erdő, mező, tó útjait, hanem saját nevelési utadat is segítünk bejárni: megmutatjuk gyermeked szemszögét, s a gyakorlatban ismerheted meg az indirekt, játékos tanítás fortélyait, amit életetek minden színterén alkalmazhatsz majd a későbbiekben. Közben észrevétlenül formálódik szemléleted, s egyre jobban megérted a módszertani összefüggéseket.

Hogyan épül fel az esemény?

A következő táborok időpontjai

Mindig az aktuális évszak táborába tudsz jelentkezni; a tábor utolsó napján nyílik a jelentkezés a következő évszak táborába.

TAVASZ

2023 április 25.-28.
Háros-sziget

NYÁR

2023 július 18.-21.
Kis-Duna-öböl

2023 július 25.-28.
Lupa-tó

ŐSZ

2023 október 24.-27.
Normafa

TÉL

2023 január 24.-27.
Normafa

MELYIK WORKSHOP KAPCSOLÓDIK HOZZÁ?

Minden héten megrendezésre kerül baba klubunk, ahol egyedi módon nem csak gyermekeink fejlesztésével foglalkozunk, hanem a gyermeknevelés kérdéseiről is beszélgetünk mi, szülők.

Ajánljuk a határszabás és önállóságra nevelés workshopot, hogy szeretetteljesen mondhass nemet gyermekednek és támogasd önállóság felé tett lépéseit.

Egy kis ízelétő képekben