Erdőfürdő tábor - fedezz fel és taníts gyermekszemmel (0-3 éveseknek)

15.990Ft – 34.990Ft

Szerettek felfedezni a természetben? Látod, hogy gyermeked érdeklődik? Megismernéd, Montessori hogyan tanít? Szívesen tennéd mindezt anyatársaiddal és hasonló korú gyermekekkel?

Ha csak egyre is igennel válaszoltál, szeretettel várunk 0 – 3 év közötti gyermeke(i)ddel Montessori szemléletű termeszetjárásunkra, akár minden évszakban!

Vegyetek részt négy napon át (naponta 9-11 óra között) egy vidám, mondókával, énekkel kísért felfedező túrán, ahol indirekt módon: tapasztalás útján mutatjuk meg neked és gyermekednek a természet szépségét!

MIÉRT HASZNOS NEKED EZ A TÁBOR?

Elsődleges célunk a gyermek tanítása, amihez elengedhetetlen, hogy mi magunk is tanuljunk. Anyaként nem csak az erdő, mező, tó útjait, hanem saját nevelési utadat is segítünk bejárni: megmutatjuk gyermeked szemszögét, s a gyakorlatban ismerheted meg az indirekt, játékos tanítás fortélyait, amit életetek minden színterén alkalmazhatsz majd a későbbiekben. Közben észrevétlenül formálódik szemléleted, s egyre jobban megérted a módszertani összefüggéseket.

Hogyan épül fel az esemény?

Egy kis ízelétő képekben

MELYIK WORKSHOP KAPCSOLÓDIK HOZZÁ?

Minden héten megrendezésre kerül baba klubunk, ahol egyedi módon nem csak gyermekeink fejlesztésével foglalkozunk, hanem a gyermeknevelés kérdéseiről is beszélgetünk mi, szülők.

Ajánljuk a határszabás és önállóságra nevelés workshopot, hogy szeretetteljesen mondhass nemet gyermekednek és támogasd önállóság felé tett lépéseit.