Barion Pixel

Montessori szülőknek – egy napos képzés a módszer egészéről

Interaktív gyakorlati képzés szülőknek és pedagógusoknak

20.000Ft

ösztönanyu montessori szülőknek, Szirtes Dóri bemutatkozás 1

Szia!

Bozainé Szirtes Dóra vagyok, Montessori óvodapedagógus, két kislány édesanyja.

Tudod egyik módszer se a mi gyerekünkről szól. Nincs mindenkire alkalmazható recept! Van viszont szemlélet, irányelv, ami lehet közös, ami mentén döntéseket hozhatsz és megtanít kihámozni a NEKTEK megfelelő megoldásokat. Mert mindenkinél más válik be!

Montessori módszerét pedagógusoknak dolgozta ki, bizonyos elemei nem megvalósíthatók az otthoni mindennapokban, vagy épp a magyar munkarendszerben. Az elmúlt években kitapasztaltam, hogy a GYAKORLATBAN mi, hogyan valósítható meg szemléletéből szülőként és mire számíthatsz intézményi szinten hazánkban. Mindezt életszerűen. 🙂

Boldog szülők; boldog, önálló, talpraesett gyermek(ek); kölcsönös tisztelet, kiegyensúlyozott család a végeredmény a mai, VALÓDI világ nehézségei mellett. Mert kizárni nem tudod, ami körülöttünk zajlik, de megtanulhatod, megtaníthatod gyermekednek hogyan kezelje.

A workshopon:

Hozd el a párodat, barátnődet, vagy egy családtagod! Nagyon motiváló, ha van kivel megbeszélned a workshopon szerzett tapasztalatokat, idővel a nevelésben alkalmazott eredményeid.

A részvétel díja: 20000.- ft/fő

Maximum 15 fő vehet részt a workshopon!

Az eseményre kisbabádat nyugodtan hozd magaddal, minden eszköz rendelkezésre áll ellátásához és természetesen bármikor szoptathatsz. A már nagyobb, kúszni, mászni tudó babád, vagy ennél nagyobb gyermeked kérlek ne hozd magaddal! Az esemény célja, hogy feltöltődj, inspirálódj és valódi megoldásokat kapj nevelésedhez. Gyermek mellett erősen oszlik a figyelmünk és van, amiről nem beszélhetünk a feje fölött.

Várunk benneteket szeretettel 💖

“Arra taníts, hogy önálló lehessek, hogy büszke lehessek magamra! Hogy elgondolkozzam rajta, hogy képessé váljak rá, hogy eldönthessem, hogy véghezvigyem. Én magam! Mert ez az út vezet el a gyermeki lét végső céljához, a boldog felnőttséghez.”

(Maria Montessori)