Barion Pixel

Karácsonyi őrület – elhalmozás helyett szeretet

8.990Ft33.990Ft

Leírás

Eleged van a karácsonyi játékdömpingből és előre tudod, hogy mikor robban a hisztibomba? Elkerülhetetlen a családlátogatás, a programáradat az ünnepi időszakban? Szeretnél végre nyugodt ünnepeket, betalált ajándékokat, mégis életszerű megoldásokat a megvalósításhoz?

Ha igen, Montessori megoldásai a segítségedre lesznek!

Manapság az ünnepi időszak sokmindenről szól, de egyre kevesebb olyan értékről, amelyekkel valóban foglalkoznunk kellene ilyenkor.

A reklámok, a média, a játékpiac már jóval korábban elkezd bennünket bombázni, s meggyőzni arról, mire van szükségünk a boldogságunkhoz, mely eszközök megvásárlásával tesszük a legjobbat gyermekeinknek.

TEREMTS EMLÉKEKET, TANÍTS SZERETETET!

Léteznek olyan megoldások, melyekkel megmarad az ünnepi varázs, nyugodt, kiegyensúlyozott lehet a család és mégis megmarad az ajándékozás, a programok, a családlátogatás.

Mi változik?

A szemlélet, a megvalósítás, a lelki állapot.

MIÉRT HASZNOS NEKED EZ A WORKSHOP?

Karácsonyi őrület Montessorival eseményünkről egészen biztosan sok “AHA” élménnyel fogsz távozni! És számos megoldással a kezedben 🤗

Megismerheted Montessori gondolatait az ünnepi időszakról, s megmutatjuk gyermeked szemszögéből ezt az időszakot.
Életszerűen vesszük számba az ünnepi időszak nehezítő tényezőit és megoldókulcsokat adunk a kezedbe ezek kezeléséhez.
Megmutatjuk a gyakorlatban, hosszú távon milyen hatása van bizonyos ünnepi szokásoknak, s bemutatunk neked olyan szokásokat, melyekkel erősítheted bizalmi kapcsolatodat gyermekeddel, s összekovácsolhatod a család minden tagját (még jobban).

Lépésről lépésre végig vesszük, hogyan érheted el, hogy ne öntsék el játékok a lakást, hogy már az ünnepi időszak alatt minden megtalálja a helyét – mindezt azonnal alkalmazható megoldásokkal.

Tippeket és ötleteket kapsz az adventi naptár megvalósításához, tartalmához.

BÓNUSZ: Az esemény egy részében esetfeldolgozáson keresztül nézzük meg, hogyan alkalmazhatók a kapott módszerek. Akár a TE személyes problémáidat, visszatérő konfliktushelyzeteiteket is megoldhatjuk, ha elmeséled nekünk az eseményen!

Az eseményt 0-6 éves gyermekek szüleinek ajánljuk.

HOGYAN LESZ ELÉRHETŐ SZÁMODRA A TANANYAG?

Pontosan tudjuk, milyen kiszámíthatatlan az élet egy kisgyermek mellett! Éppen ezért jelentkezésed után azonnal, online, egy tanulószoba felületen adjuk át neked a téma anyagát, hogy feldolgozhasd olyan tempóban, ahogy szeretnéd. Ez az anyag korlátnaul elérhető marad számodra, hogy újra és újra átnézhesd, maikor épp szükséged van rá.

A tananyagot folyamatosan frissítjük és bővítjük, ami számodra is elérhető lesz, sőt, értesítünk is róla!

MIKOR LESZ A WORKSHOP?

A témához kapcsolódik workshop isamin egy vagy több alkalommal is részt vehetsz ingyenesen! Ennek legfőbb célja, hogy támogassunk téged a tananyag gyakorlati megvalósításában, hogy feltehesd kérdéseidet vagy feldolgozzuk és megoldókulcsokat találjunk az aktuális problémá(i)dra. Az workhopok videós anyagát minden alkalom után három napig visszanézheted!

Te döntesz arról, hogy mikor és hányszor veszel részt workshopon! Nem kell, hogy az egész tananyagot feldolgozd előtte, azzal foglalkozunk, ami aktuálisan fontos számodra. 5 hetente van időpont, amiről mindig e-mailben tájékoztatlak. A következő időpontjaink:

 • november 16., 21:00
 • november 23., 21:00
 • december 4., 21:00
 • december 19., 21:00

CSATLAKOZZ A MEGVALÓSÍTÓ CSOPORTHOZ IS!

Hogy kézzel foghatóan tudd használni és beépíteni a mindennapokba a megoldókulcsaidat, majd fenntarthatóvá tenni, a tananyag és workshop megvásárlása után jelentkezhetsz 5 hetes megvalósító csoportunkba!

Az öt hét alatt együtt dolgozunk azon, hogy megtaláljuk és megvalósítsuk a gyakorlatban az aktuális problémátok megoldását. Ez idő alatt 0-24 elérhető leszek számodra!

 • együtt, élőben (online) megfogalmazzuk a témát, problémát, amin dolgozni szeretnél
 • megfogalmazzuk a lehetséges megoldókulcsokat, amiket elkezdesz a megbeszéltek szerint alkalmazni
 • beszélgetünk az eredményekről, reakciókról, változásról, amit tapasztalsz
 • folyamatosan hozok tippeket és eszközöket a zárt csoport felületén
 • formáljuk, alakítjuk a megoldókulcsokat, amíg nem működnek 😊
 • az 5 hét végére eléred a célodat, vagy tudod hogyan érd el
 • +1: ha 5 hétnél hamarabb oldódik meg a választott problémád, belekezdhetsz egy újba!

Ennek felülete egy zárt facebook csoport, és négy alkalommal zoom-on is beszélünk élőben.

A csoportban anyatársaiddal és velem (ÖsztönAnyu) dolgozol együtt, 0-24 elérhető leszek számodra! A csoportban annyit osztasz meg magatokról, amennyit szeretnél, nem kerül ki információ semmilyen formában!

MELY WORKSHOPOK KAPCSOLÓDNAK HOZZÁ?

Karácsonyi őrület Montessorival eseményünk tartalma önmagában is hasznos és megadja a megoldókulcsokat a témában. Ha a Határszabás és önállóságra nevelés eseményen is részt veszel, hatékonyabbak lehetnek a kapott eszközök.

Ha otthoni játékkészítéshez keresel ötleteket, várunk szeretettel DIY játékok Montessorival facebook csoportunkba inspirálódni.