Karácsonyi őrület Montessorival – elhalmozás helyett szeretet

5.990Ft

Leírás

Eleged van a karácsonyi játékdömpingből és előre tudod, hogy mikor robban a hisztibomba? Elkerülhetetlen a családlátogatás, a programáradat az ünnepi időszakban? Szeretnél végre nyugodt ünnepeket, betalált ajándékokat, mégis életszerű megoldásokat a megvalósításhoz?

Ha igen, Montessori megoldásai a segítségedre lesznek!

Manapság az ünnepi időszak sokmindenről szól, de egyre kevesebb olyan értékről, amelyekkel valóban foglalkoznunk kellene ilyenkor.

A reklámok, a média, a játékpiac már jóval korábban elkezd bennünket bombázni, s meggyőzni arról, mire van szükségünk a boldogságunkhoz, mely eszközök megvásárlásával tesszük a legjobbat gyermekeinknek.

TEREMTS EMLÉKEKET, TANÍTS SZERETETET!

Léteznek olyan megoldások, melyekkel megmarad az ünnepi varázs, nyugodt, kiegyensúlyozott lehet a család és mégis megmarad az ajándékozás, a programok, a családlátogatás.

Mi változik?

A szemlélet, a megvalósítás, a lelki állapot.

MIÉRT HASZNOS NEKED EZ A WORKSHOP?

Karácsonyi őrület Montessorival eseményünkről egészen biztosan sok “AHA” élménnyel fogsz távozni! És számos megoldással a kezedben 🤗

Megismerheted Montessori gondolatait az ünnepi időszakról, s megmutatjuk gyermeked szemszögéből ezt az időszakot.
Életszerűen vesszük számba az ünnepi időszak nehezítő tényezőit és megoldókulcsokat adunk a kezedbe ezek kezeléséhez.
Megmutatjuk a gyakorlatban, hosszú távon milyen hatása van bizonyos ünnepi szokásoknak, s bemutatunk neked olyan szokásokat, melyekkel erősítheted bizalmi kapcsolatodat gyermekeddel, s összekovácsolhatod a család minden tagját (még jobban).

Lépésről lépésre végig vesszük, hogyan érheted el, hogy ne öntsék el játékok a lakást, hogy már az ünnepi időszak alatt minden megtalálja a helyét – mindezt azonnal alkalmazható megoldásokkal.

Tippeket és ötleteket kapsz az adventi naptár megvalósításához, tartalmához.

BÓNUSZ: Az esemény egy részében esetfeldolgozáson keresztül nézzük meg, hogyan alkalmazhatók a kapott módszerek. Akár a TE személyes problémáidat, visszatérő konfliktushelyzeteiteket is megoldhatjuk, ha elmeséled nekünk az eseményen!

Az eseményt 0-6 éves gyermekek szüleinek ajánljuk.

MILYEN INFORMÁCIÓ LESZ ELÉRHETŐ UTÁNA?

Pontosan tudjuk, milyen kiszámíthatatlan az élet egy kisgyermek mellett! Éppen ezért minden elhangzott információt megkapsz, hogy kézzel foghatóan tudd használni és beépíteni a mindennapokba a megoldókulcsaidat. Az elméleti anyagot írásos formában adjuk át neked, hogy újra és újra átlapozhasd és átismételhesd az elhangzottakat. A workhop videós anyagát pedig három napig visszanézheted!

MELY WORKSHOPOK KAPCSOLÓDNAK HOZZÁ?

Karácsonyi őrület Montessorival eseményünk tartalma önmagában is hasznos és megadja a megoldókulcsokat a témában. Ha a Határszabás és önállóságra nevelés eseményen is részt veszel, hatékonyabbak lehetnek a kapott eszközök.

Ha otthoni játékkészítéshez keresel ötleteket, várunk szeretettel DIY játékok Montessorival facebook csoportunkba inspirálódni.