#önazonosanya könyv és párkapcsolati füzet

2.990Ft8.990Ft

Törlés

Leírás

Anyaságunkban kulcsfontosságú a magabiztosságunk. Gyermekünk is akkor tud kiegyensúlyozottá válni, ha mi jól ismerjük saját magunkat – önazonosak vagyunk.

MIBEN SEGÍTHET NEKTEK EZ A KÖNYV?

Nap mint nap átéled, de nem tudod, hogyan tudnál változást elérni? Ismerem a helyzetedet, jártam én is a te cipődben. Jól tudom, milyen kétségbeejtőek ezek a napi küzdelmek, amikor az ember nem tud a belső erőforrásaira támaszkodni, amikor mindent azonnal kell megoldania, amikor nem olyan segítséget, megértést, figyelmet, törődést kap, amilyenre tényleg szüksége lenne.

Ezt a kézikönyvet azéra Dayfly Kriszti, hogy Neked kicsit könnyebbek legyenek a hétköznapjaid, hogy bízz önmagadban, és hogy tudd, hidd, érezd: ELÉG JÓ anya vagy.

Amiben segíthet ez a könyv:
– kiegyensúlyozott édesanyává válni
– az otthonodban harmóniát teremteni
– anyaként is önmagad maradni
– hatékonyabban kommunikálni.

MILYEN ESZKÖZ ÉPÜL RÁ?

Az ÖsztönAnyu klubban minden szerdán online beszélgethetsz Krisztivel és ÖsztönAnyuval! A klubalkalmakon mindig más a téma, célunk pedig az önazonosság felé vezető utad támogatása.

A könyvhöz készült egy extra KIEGÉSZÍTŐ FÜZET is: „Amikor a párkapcsolat az intimitásról szól…”

Az „én” és a „te” fogalmak mára már „MI”-vé alakulhattak nálatok is. Ebben a részben leginkább sokszor feltett kérdéseket és gyakorlati feladatokat hozott Kriszti Neked/Nektek, néhány elgondolkodtató mondattal kísérve. Az a tapasztalatom, hogy az ezekre a kérdésekre adott válaszok egy pár életében sokkal többet érnek, mint bármilyen elmélet vagy technika. Ha ezekről a témákról szakértő irányítás mellett
beszélgettek a gyermeked édesapjával, a pároddal, akkor már sokat tudtok tenni az előrelépésetekért, és azért hogy együtt megtaláljátok a saját szülői utatokat, és jobbá tegyétek a közös életeteket.

FIGYELEM! A füzet kizárólag a könyvhöz kapcsolódóan vásárolható meg.

Mikor kapod kézhez?

Rendelést követően 3 munkanapon belül kézhez kapod!