Montessori csendeskönyv

10.990Ft

Elfogyott

Leírás

Maria Montessori elképzeléseire alapozva fejlesztettük ki Montessori csendeskönyvünket, mely egy eredeti eszköz, az „öltöztető keretek” adaptációja.

Célja, hogy segítse gyermeked az önálló öltözködés elsajátításában, s segítsen téged a hétköznapokban – szekrény kipakolása helyett ezzel gyakorolhat.

Célunk az volt, hogy otthonodban is megadhasd gyermekednek a fejlesztés lehetőségét egy eredetileg intézményekbe készült eszközzel, melyet így könnyedén tudsz tárolni, szállítani, s az eredetihez képest töredék áron beszerezhetsz.

Csendeskönyvünk  segíti gyermeked a koncentráció, kitartás, türelem, mozgáskoordináció (finommotorika), önállóság, függetlenség fejlesztésében, az író ujjak erősítésében, az önálló öltözködés és vetkőzés előkésztésében. Ajánlott életkor: 0-3 év.

Hat oldalon hat féle lehetőséget kínál, hogy az érdeklődésének, képességeinek megfelelővel foglalkozhasson – hiszen gyermekeink egyediek, fejlődésük, érdeklődésük eltérő.

Kézműves termék! A képen láthatóval szinte azonos lesz, kisebb eltérések előfordulhatnak.

Bár mindent megtettünk annak érdekében, hogy gyermeked számára biztonságos eszközt készítsünk, arra kérünk, felügyeld annak használatát!