Kirakó

3.999Ft

Elfogyott

Leírás

A valósághűség fontos eleme a Montessori pedagógiának, az ÖsztönAnyunak pedig az életszerűség. E kettő ötvözete Kovács Ildikó önvédelem oktató kirakója, melyet jó szívvel ajánlok minden 1-6 éves gyermek számára! Olvasd el Ildi gondolatait a kirakóról:

„Szülőnek lenni hatalmas öröm és egyben óriási felelősség is, nem csoda hogy a széltől is igyekszünk megóvni gyermekeinket. Amikor azonban közösségbe kerül a gyerekünk, már nélkülünk is tudnia kell megoldani egy-egy konfliktushelyzetet.

A bölcsődében és az óvodában gyakran kerülnek nézeteltérésbe a legkisebbek, ezért meg kell tanulniuk, hogy ne bántsanak másokat és azt is, hogy őket se bántsák. Ezt a tudást egy egyszerű játékkal, megelőző jelleggel meg tudjuk tanítani a kicsiknek.

Ezért készítettem egy kirakóst, aminek rajzai bemutatják az egyes konfliktushelyzeteket és azt is, miként tudja megoldani azokat.

Három részes kirakókban olyan szituációk jelennek, amelyek az életkori sajátosságokat szemléltetik, például védekezés harapás, hajhúzás, falhoz szorítás ellen. A doboz 10 féle kirakót (egyben sziuációt) tartalmaz.”