Játékkészítő workshop - készítsd magad tucattermék helyett!

24.990Ft

Törlés

Leírás

Téged is utolért már a karácsonyi láz, de szeretnéd, hogy gyermeked olyan ajándékot kapjon tőled, aminek valóban örül és aminek valódi fejlesztő hatása is van? Ne feledd, a kézzel készült ajándék mindig jobb, mint a hipermarketekben megvásárolható tucattermékek, hiszen az gyermeked egyedi igényeire van szabva.

Ebben segít neked az egy évben csupán egyetlen alkalommal megrendezésre kerülő karácsonyi játékkészítő workshop, ahol csupa olyan játékot készítünk, ami illeszkedik Montessori személetébe, ráadásul nem is egy ajándékkal lepheted meg őt, hanem rögtön hárommal!

MIÉRT HASZNOS NEKED EZ A WORKSHOP?

Bármennyire is csábító az üzletek kirakataiban sorakozó milliónyi játék, tudnod kell, hogy a 0-3 éves gyermekeknek nincs túl sok játékra szüksége, ráadásul mindig értékesebb lesz az, amit Te magad készítesz el, hiszen pontosan tudod, hogy mi az, ami aktuálisan érdekli, foglalkoztatja, leköti őt, mi az, amit szívesen felfedez, amiben igazán el tud mélyülni.

A workshopon 12 játékból készíthetsz el hármat (pl. szülinapos tábla, kulcsos tábla, ceruzarendező) az általam hozott eszközökből, természetes, natúr és újrahasznosított alapanyagokból. Én mindenben a segítségedre leszek, így biztos lehetsz abban, hogy a készített játékok biztonságosak, igényesek és esztétikusak lesznek akkor is, ha nem vagy kreatív típus.

A végeredmény hitelesen képviseli majd az újrahasznosítás, a környezettudatosság, a fenntarthatóság szemléletmódját is.

A workshopon azonban ennél jóval többet kaphatsz! Elméleti és gyakorlati tanácsot a játékok elkészítésén túl arra is, hogyan használjátok majd őket. Megtudhatod mitől Montessori egy “játék” és megismerhetsz, kipróbálhatsz eredeti eszközöket is.

Gyermekedet kísérővel magaddal hozhatod, a helyszín kávézójában és játszósarkában időzhetnek, szoptatni vagy egy ölelésre bármikor bejöhet hozzád és te is ki tudsz menni bármikor – egy ajtónyira leszünk.

Ha minderre felcsillant a szemed, ne várj tovább! Szeretettel várlak december 3.-án, az év egyetlen játékkészítő foglalkozásán!

MELYIK WORKSHOP KAPCSOLÓDIK HOZZÁ?

Ha eleged van a karácsonyi játékdömpingből és előre tudod, hogy mikor robban a hisztibomba, ha elkerülhetetlen a családlátogatás, a programáradat az ünnepi időszakban, de szeretnél végre nyugodt ünnepeket, betalált ajándékokat, életszerű megoldásokat a megvalósításhoz, a KARÁCSONYI ŐRÜLET MONTESSORIVAL – ELHALMOZÁS HELYETT SZERETET című workshop az, amire szükséged van.

Ha pedig Montessori játékokat keresel, de ezúttal nem tudsz részt venni a játékkészítő workshopon, nézz körbe az Ösztönanyu webáruházában, ahol otthon is elkészíthető matatófal-csomagok és további hasznos ajándékok közül tudsz válogatni!