Készleten

Hisztikezelés Montessorival – Így állítsd helyre a békét

5.990Ft

Leírás

Átélted már, vagy előre szeretnél felkészülni erre az időszakra? Esetleg napi szinten megy a küzdelem a hisztikkel?

Ha nem szakkönyvekbe szeretnél mélyülni, hanem azonnal alkalmazható megoldásokat keresel, akkor ez a workshop neked való!

Egy-másfél éves korukban gyermekink elkezdik keresni, feszegetni határainkat. Ha nem megfelelő határszabással kezeljük kibontakozásukat, hamar szembe találhatjuk magunkat egy dacos, egyre határfeszegetőbb gyermekkel, aki nem fél egyre magasabb fokozatokra vinni hisztizéseit.

MIÉRT HASZNOS NEKED EZ A WORKSHOP?

A HISZTIKEZELÉS MONTESSORIVAL workshophoz a kapcsolódó elvek több, mint 200 eszközéből válogattuk ki a leghatékonyabb technikákat.

Célunk, hogy a gyakorlatban azonnal alkalmazható megoldókulcsokat ismerhess meg és meglásd, hogyan lehet szeretetteljesen, mégis határozottan kezelni a hisztiket.

Nincs két egyforma gyermek, mindenkinél más válik be!

Éppen ezért interaktív az esemény, ahol amellett, hogy felteheted kérdéseidet, azonnal ki is próbáljuk a tanult technikákat esetfeldolgozásokon keresztül: ti, résztvevők (aki szeretné) megoszthatjátok konkrét szituációitokat, melyekre személyre szabottan meg is mutatjuk a lehetséges megoldókulcsokat, s kidolgozzuk a megvalósítási stratégiát.

Te tudhatod a legjobban, mely eszközök fognak a legnagyobb valószínűséggel beválni gyermekednél! Mert nálad jobban senki sem ismeri őt! Mi pedig megtámogatunk azzal, hogy megmutatjuk, hogyan építsd be azokat sikeresen a mindennapjaitokba.

Milyen információ lesz elérhető az esemény után?

Pontosan tudjuk, milyen kiszámíthatatlan az élet egy kisgyermek mellett! Éppen ezért minden elhangzott információt megkapsz, hogy kézzel foghatóan tudd használni és beépíteni a mindennapokba a megoldókulcsaidat. Az elméleti anyagot írásos formában adjuk át neked, hogy újra és újra átlapozhasd és átismételhesd az elhangzottakat. A workhop videós anyagát pedig három napig visszanézheted!

MELYIK WORKSHOP KAPCSOLÓDIK HOZZÁ?

Hisztikezelés eseményünk közvetlenül a HATÁRSZABÁS ÉS ÖNÁLLÓSÁGRA NEVELÉS című workshopunkra épül. Ha ezen az eseményen is részt veszel, hatékonyabbak lehetnek a kapott eszközök.

1-3 évesek életkori sajátosságaira épülő eseményünk a SZOBATISZTULÁS MONTESSORIVAL és talán aktuális a TESTVÉREK ÉS MONTESSORI témájú eseményünk is.

Ha most ismerkedsz Montessorival vagy a kapcsolódó elvekkel, akkor a MONTESSORI SZÜLŐKNEK alapozó workshopunkat ajánljuk figyelmedbe.

Nem találtál megfelelő dátumot a workshopra? Gyere el hozzám egyéni konzultációra egy számodra is megfelelő időpontban!