Készleten

Acca és Zokni felfedezi a szigetközt 3.

3.600Ft10.600Ft

Leírás

Acca és Zokni kalandjait magukénak fogják érezni azok, akik szeretnek a természetben kirándulni, a vízen lenni (evezni, vízitúrázni), feladványokat megoldani, rejtélyekre fényt deríteni. A böngészés szerelmesei is megtalálhatják a könyvben a számításaikat: egy zseblexikon segít az egyes állatok, növények beazonosításában, valamint egy mesés térképet is kedvükre bogarászhatnak a kis felfedezők.

Mivel a történetek valós szigetközi helyszíneken játszódnak, ezek remek úticélok lehetnek egy-egy hétvégi családi kiruccanás során, miközben a gyerekek átélhetik a fantáziavilággal és a valósággal való játék élményét. Az otthonülőknek is izgalmas lehet a könyv, kedvet hozhat, hogy kimerészkedjenek a természetbe és felfedezzék saját környezetük érdekességeit.

Acca és Zokni kalandjai által egy természetközeli szemléletmódot sajátíthatnak el a gyerekek, hiszen az állatok és növények védelme kulcsfontosságú a mesékben, ugyanakkor a könyv a hagyományokkal való megismerkedést ( a máriakálnoki gyógyító forrás vize) is lehetővé teszi, illetve a tájegység néprajzi vonatkozásait, (mint például az aranymosás mesterségét) közelebb hozza a kicsikhez az ő nyelvükön.

Az harmadik kötetben Acca és Zokni újabb kalandjairól olvashatunk, amiben hajóroncsokat, duzzasztógátat fedez fel, vagy épp megment egy méhecskét.

MI KAPCSOLÓDIK HOZZÁ?

Az Acca és Zokni sorozat 1. és 2. kötetét is ajánljuk figyelmedbe. Emellett ha ez a könyv kedvedre való, várunk szeretettel erdőfürdő táborunkba és baba klub alkalmainkon, ahol szintén a természetet visszük közelebb gyermekeinkhez!

MILYEN KOROSZTÁLYNAK AJÁNLJUK?

A könyv gazdag képi világát már 1 éves kortól is böngészhetik a kis felfedezők, a történeteket 2 éves kortól ajánljuk.

MIKOR KAPOD KÉZHEZ?

Rendelést követően 3 munkanapon belül kézhez kapod!