Barion Pixel

Elfogyott

Acca és Zokni felfedezi a szigetközt 2.

3.590Ft10.700Ft

Leírás

Acca és Zokni kalandjait magukénak fogják érezni azok, akik szeretnek a természetben kirándulni, a vízen lenni (evezni, vízitúrázni), feladványokat megoldani, rejtélyekre fényt deríteni. A böngészés szerelmesei is megtalálhatják a könyvben a számításaikat: egy zseblexikon segít az egyes állatok, növények beazonosításában, valamint egy mesés térképet is kedvükre bogarászhatnak a kis felfedezők.

Mivel a történetek valós szigetközi helyszíneken játszódnak, ezek remek úticélok lehetnek egy-egy hétvégi családi kiruccanás során, miközben a gyerekek átélhetik a fantáziavilággal és a valósággal való játék élményét. Az otthonülőknek is izgalmas lehet a könyv, kedvet hozhat, hogy kimerészkedjenek a természetbe és felfedezzék saját környezetük érdekességeit.

Acca és Zokni kalandjai által egy természetközeli szemléletmódot sajátíthatnak el a gyerekek, hiszen az állatok és növények védelme kulcsfontosságú a mesékben, ugyanakkor a könyv a hagyományokkal való megismerkedést ( a máriakálnoki gyógyító forrás vize) is lehetővé teszi, illetve a tájegység néprajzi vonatkozásait, (mint például az aranymosás mesterségét) közelebb hozza a kicsikhez az ő nyelvükön.

A második kötetben Acca és Zokni téli kalandjairól olvashatunk.

MI KAPCSOLÓDIK HOZZÁ?

Az Acca és Zokni sorozat 1. és 3. kötetét is ajánljuk figyelmedbe. Emellett ha ez a könyv kedvedre való, várunk szeretettel erdőfürdő táborunkba és baba klub alkalmainkon, ahol szintén a természetet visszük közelebb gyermekeinkhez!

MILYEN KOROSZTÁLYNAK AJÁNLJUK?

A könyv gazdag képi világát már 1 éves kortól is böngészhetik a kis felfedezők, a történeteket 2 éves kortól ajánljuk.

MIKOR KAPOD KÉZHEZ?

Rendelést követően 3 munkanapon belül kézhez kapod!